24u op reis

Heb je op het laatste moment het verzoek gehad voor een belangrijke presentatie of toespraak? Of ontbreekt de ruimte om losse coachingssessies in te plannen? Laat mij jou dan 24u meenemen op reis. Je doorloopt een volwaardig individueel coachingsprogramma in 24 uur! Inclusief overnachting, eten en drinken. Hard werken, inspirerende plekken die bijdragen aan jouw creativiteit en een coach die je prikkelt en motiveert.

Zodat jij er op het moment van de waarheid staat met een ijzersterk verhaal. En jij het verhaal echt bént!

In 24 uur van niets naar een ijzersterk verhaal en het presenteren met impact!

Hoe werkt het?

  • Begin van de middag zoeken we het water op. Om je hoofd leeg te maken en die plek te bereiken waar de essentie van jouw verhaal of presentatie zit. En dat uit te bouwen. Vanaf het moment dat je instapt begint onze samenwerking.
  • Op een ontspannen plek werken we verder aan de structuur en inhoud, zodat er een verhaallijn ontstaat die echt van jou is. Die uit jouw onderbuik komt en waarmee je jouw doel bereikt.
  • ‘S-avonds gaan we lekker eten. Daarna maak je de inhoud af en werk je aan de ondersteunende middelen van jouw verhaal (foto/video, presentatie, etc).
  • De volgende morgen gaan we na het ontbijt jouw authentieke spreekstijl verkennen en mee spelen. Je mag er vanuit gaan dat je hier de uitersten van jouw spreekstijl worden verkend.
  • Vervolgens gaan we oefenen (tryouts) en blijven we slijpen tot de ruimte helemaal van jou is! Tot jij jouw verhaal bént!!

Ik houd van de magie die ontstaat als mensen en organisaties hun koers zien. En daarnaar onderweg gaan. Onderweg om hun potentieel waar te maken. Daar draag ik heel graag aan bij. Soms door confrontatie, meestal door inspiratie. Klaar voor wat er op je pad komt.

Heb heb je nu een ijzersterk verhaal nodig? En een vorm waarin je het echt met impact vertelt? Neem dan contact op en laat je meenemen op de reis naar jouw verhaal !

Contact

Bel, mail of app en dan spreken we af voor een kop koffie.

Rutger van der Zande – presentatiecoach

Vrij Spreken coaching en -training
info@vrij-spreken.nl
+31(0)6 14 21 04 87